Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Om oss

Kort om oss :

Vi er et lite familiedrevet møbelsnekkerfirma som tilbyr skreddersøm av alle typer innredninger. Vi har også en nettbutikk med egne produkter for salg. Noen produkter er lagervare, mens andre lages på bestilling. Alle produktene lages på vårt verksted i Oslo, hos oss får du et 100 prosent norskprodusert møbel/produkt! 

 

Design og produksjon:

Vi tegner alle typer innredninger i nært samarbeid med kunden og produserer alt helt fra grunnen av på eget snekkerverksted. Vi har erfaring fra å ha tegnet og laget ca. 1200 prosjekter i heltre, ofte kombinert med mange andre type materialer.
Kjøkken, bad, garderober, spisebord, salongbord, stueseksjoner, resepsjoner og alle andre typer møbler, fra hele hytteinnredninger til mahogny dashbord i Jaguar. Fortrinnsvis er det utradisjonelle jobber med spesialtilpasset design, ting man ikke får andre steder framfor tradisjonelle design.  

Vi har også laget resepsjoner, kontorinnredninger, restaurantmøbler og div. spesialinnredninger for næringsliv.
Kvalitetsmessig får man en unik, skreddersydd innredning som kan vare i generasjoner. 

Om Frilseth Design:   

 Terje Frilseth har utdannelse som industridesigner MID., møbel- og interiørarkitekt fra Statens  Håndtverks- og Kunstindustriskole, 4 år hos Geir   Grung Arkitektkontor og Ole Jan Skogen Arkitekt MNAL og har siden 1986 drevet eget tegnekontor og  møbelsnekkerverksted.

Vi holder til under Ringveien v/ Brynstunellen i Oslo.   Her har vi holdt til siden 1988 i en gammel, nedlagt teglverksfabrikk med romslige lokaler.

 

Del denne siden med andre!

Share on Facebook

Personvernerklæring

Logg inn